Сироварня універсальна на 32 л, технічні дані:
Потужність, кВт - 2
Напруга, В - 220
Термощуп - Є
Діапазон температур, С - 20...90
Тип - Пастеризатор
Об'єм чаші, л - 32.
Котел призначений для виготовлення всіх видів сирів, сирів, сметани, йогуртів, бифидойогуртов а також приготування інших харчових продуктів, де необхідно підтримувати точний температурний режим протягом тривалого часу .
Комплектація і опис
1. Робоча ємність 32 літрів з нержавіючої сталі з водяною сорочкою (лазнею). Обсяг водяній лазні 9 літрів.
(а)вбудований нагрівальний елемент від 2000 Вт,вбудований цифровий терморегулятор,
(б)штуцера для заповнення водою (або для охолодження молока проточною водою).
2. Кришка для робочої ємності з нержавіючої сталі (або з термостійкого скла) . 1шт.
3. Армований силіконовий шланг для підключення до водопровідної мережі або зливу сироватки. 1шт.
4. Інструкція користувача. 1прим.
5. Інструкція по роботі з терморегулятором. 1 прим
6. Картонна упаковка.
Пристрій і короткий опис базового сироваріння за допомогою даного комплекту.
Використовуючи нижній штуцер з надітим на нього шлангом, заповнюємо водяну баню робочої ємності за допомогою приєднання до водопровідного крана до витікання води з верхнього штуцера. Перекриваємо нижній кран і відливаємо ок. 0,2 літра води з водяної сорочки.
УВАГА! Підключення до мережі можливе лише з заповненою водою внутрішньою ємністю і заповненої робочої ємністю. «Порожній» котел ДО МЕРЕЖІ НЕ ПІДКЛЮЧАТИ!
УВАГА! При роботі варильного котла верхній кран повинен бути відкритим, щоб уникнути створення надлишкового тиску всередині водяної сорочки» від розширення води при нагріванні.
Котел НЕ ПРИЗНАЧЕНИЙ для роботи під високим тиском і обладнаний запобіжним терморелле, відключає його при нагріванні понад 90 градусів
Заливаємо необхідну кількість молока – від 15 до 32 літрів.(менше ніж 15 літрів – не рекомендується)
Підключаємо варильний котел до електромережі(220В,50Гц).
Лівою клавішою включаємо терморелле з цифровою індикацією температури. Необхідно зачекати деякий час(близько 3-5хв.) для вирівнювання температур водяної сорочки і безпосередньо молока(час залежить від різниці температур).
За допомогою терморегулятора виставляємо температуру в сорочці ( 1-й канал терморегулятора) і температуру продукту ( 2-й канал терморегулятора) . Наприклад потрібно нагріти молоко до 33 градусів.
Задаємо наступні параметри на терморегуляторі:
1 канал - температура - 33, режим - HOT, гістерезис - 1.
2 канал - температура - 33, режим - HOT, гістерезис - 1.
Включаємо 2-ї вимикач – включення ТЕНа
Включаємо 3-ї вимикач – звукова індикація досягнення температури продукту до заданої.
Інструкція по роботі з терморегулятором додається в комплекті.
В залежності від початкової температури водяної сорочки і молока, час нагріву до заданої температури займає від 10 до 50 хвилин або нагрівання розтягнуто за часом за допомогою поступового збільшення температури нагрівання на 1-му і 2-му каналі(покроково). Таким же чином, надалі можна, підтримувати необхідний температурний режим заданої технологічної тривалості., а також виходячи з технологічного процесу, плавно підвищувати температуру до необхідної і підтримувати її.
По закінченню роботи:
а) відключити від електромережі.
б)через нижній штуцер злити воду (при необхідності великої перерви в роботі або при низьких температурах).
в) обмити робочу ємність теплою водою і витерти насухо.
г) УВАГА! Не мити зовнішній електричний бокс під струменем води, щоб уникнути виходу з ладу електроніки і короткого замикання!
д) Увага! При зберіганні комплекту в зимовий час при негативних температурах, не менше 1 - го години нагріти в приміщенні до кімнатної температури.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Міні-сироварня |
Стан | Нове |
Споживана потужність | 2 Вт |
Напруга | 220 В |
Привід | Електричний |