Молокопродукти безумовно корисні для будь-якого організму - особливо для дітей та молоді. Розширюйте діапазон продуктів домашнього виробництва молока і сметани до сиру, твердого та плавленого сиру, а також смачних йогуртів. Сироварня для домашнього сироваріння на 15 літрів - оптимальний варіант, як для початку.
Не варто лякатися, що в результаті ви отримаєте голівку, обсягом у півтора декалітра. Вихід сиру в результаті становить близько 1/15 від початкового, тобто головка буде близько 1 кг. А якщо завантаження не повний бак, а, скажімо, половину (менше категорично не рекомендується), то результат складе 500-600 грамів.
По конструкції сироварня являє собою двошаровий бак, тобто бак в баку. Внутрішній на 15 літрів молокопродуктів, а на зовнішній приблизно 6 літрів води. Саме за її рахунок проводиться нагрівання молока і його переплавлення в сир.
Споживає сироварня для домашнього сироваріння 1,7 кВт. Для зручного управління оснащена цифровим терморегулятором, здатним підтримувати температуру від 20 до 60 градусів.
Тепер у вас вдома буде смачний сир домашнього приготування, який напевно сподобається всім!
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Прес для твердого сиру |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Довжина | 380 мм |
Ширина | 380 мм |
Висота | 260 см |
Потужність | 1.7 кВт |
Теплоносій | Вода |
Кількість обслуговуючого персоналу | 1 чел. |