Якщо приготування сиру в домашніх умовах — за більшою мірою звичайна справа для тих, у кого постійно є свіже молоко, то пастеризація не так сильно поширена. Домашня сированя-пастеризатор СП15 на 15 літрів дає змогу поєднати в собі відразу дві ці важливі функції, забезпечуючи вас і молоком, яке довго не псується, і домашнім смачним твердим сиром.
Навіщо купувати магазинне молоко навпіл із водою? Краще пити домашнє — жирніше та набагато смачніше. Та й за тими ж рецептами виходять страви смачніші.
Один із головних робочих елементів сыроварни — неіржавкий бак на 15 літрів (щімо, якщо такого об'єму молокопродуктів не передбачено, можна залити об'єм і до двох разів менше). У внутрішню частину бака заливається молоко, а у зовнішню (між стінками) — вода, яка далі нагрівається за допомогою теплового елемента на 1700 Вт. Друга важлива частина — терморегулятор, який винесений окремим пультом.
Домашня сироварня-пастеризатор дасть вам змогу частіше додавати до свого раціону корисні та головне свіжі молокопродукти.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Потужність | 1.7 кВт |
Тип | Прес для твердого сиру |
Кількість обслуговуючого персоналу | 1 чол. |
Додаткові характеристики | |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Теплоносій | Вода |
Користувацькі характеристики | |
Робочий об'єм | 15000 |