Сир, приготований у домашніх умовах, може бути не тільки сиром. За наявності бажання й обладнання, можна без проблем потішити себе та твердим сиром.
Особливо якщо є побутовий пастеризатор-сироварка СП12 на 12 літрів. Такий обсяг для більшості випадків досить. Мінімальна межа для завантаження — 6 літрів. Вистачить ємності й щоб сир приготувати, і щоб молоко пастеризувати. Чудове поєднання — відразу 2 в 1.
Сироварка складається з двошарового дванадцятилітрового бака, а також виносного терморегулятора, що дає змогу встановити температуру до 85 градусів. Нагрівання здійснюється ТЕНом, який нагріває воду, залиту між стінками. Залежно від потрібної операції (варка сиру або пастеризація) необхідно встановити потрібну температуру.
Побутовий пастеризатор-сироварка — це потужний апарат для сироваріння в домашніх умовах.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Прес для твердого сиру |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Довжина | 250 мм |
Ширина | 250 мм |
Висота | 360 см |
Потужність | 1700 кВт |
Теплоносій | Вода |
Кількість обслуговуючого персоналу | 1 чел. |
Робочий об'єм | 12000 |