Купити шматок сиру можна зараз у будь-якому маркеті — благо, виробників і марок хоч ставок ставка. Але щоразу ви не можете бути впевнені, що це повністю натуральний продукт без домішки всіляких пальмових олій, смакових модифікаторів і іншої харчової хімії.
Домашня мінісироварня — те, що потрібно для сироварів-початківців. Йогурти, сир, сир, сметана — все це можна виготовити прямо в себе вдома. Можете повірити — сироваріння не така вже й складна річ.
Апарат має неіржавкий бак із подвійними стінками завтовшки понад 1 мм і місткістю 9 літрів, цифровим терморегулятором із можливістю встановлення верхньої й нижньої межі температури від 20 до 60 градусів, а також нагрівачем, що споживає до 1.7 кВт.
Насамперед необхідно наповнити ємність молокопродуктами. Мінімальний об'єм — 5 літрів, максимум — 9 літрів. Далі простір між стінками заповнити водою (приблизно 4 літри) і увімкнути в розетку. Після цього увімкнути реле. Почекати приблизно 5 хвилин, поки вирівнюються температури молока та води. Далі виставити на регуляторі діапазон температур (зазвичай 31-33 С). ТЕН почне підігрівати масу й сир почне свій процес приготування.
Домашня мінісироварня на 10 літрів — це якісний апарат вітчизняного виробництва для всіх, хто хоче харчуватися здоровою їжею.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Україна |
| Потужність | 1.7 кВт |
| Тип | Ванна для сирів |
| Кількість обслуговуючого персоналу | 1 чол. |
| Габаритні розміри | |
| Довжина | 300 мм |
| Ширина | 300 мм |
| Додаткові характеристики | |
| Теплоносій | Вода |
| Матеріал | Нержавіюча сталь |