Ручний подрібнювач овочів
Основне призначення ручної тертки овочерізки — це подрібнення буряків, моркви, гарбуза, картоплі та інших соковитих овочів і фруктів. Подрібнені продукти використовуються для годування коней, великої рогатої худоби, кенгуру, дашок, курей, качок, гусей та іншої живності.
Ручна тертка вирізняється ефективністю експлуатації, надійністю, практичністю і високою швидкістю подрібнення кормів.
Завантажувальний бункер має чималі габарити: 45 см х 32 см, що дає змогу завантажувати в його до 17 літрів кормів.
Маса корморізки не перевищує 12 кг.
Країна-виробник — Україна.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Україна |
| Стан | Новий |
| Тип приводу | Ручний привід |
| Сировина, що переробляється | Коренеплоди, Овочі, Фрукти |
| Об'єм приймального бункера | 17 л |
| Габаритні розміри | |
| Вага | 12 кг |