Лише років 20 тому до моди увійшли спереду — суміші з рослинної та вершкового масла. Природно, для справжніх поціновувачів олії це жаліслива подоба, яку навіть порівнювати не має сенсу. Особливо погоджуйтеся з тими, хто має домашня оливобійка. Для приготування вершкового масла нічого іншого й не потрібно.
Головні особливості це:
- немає прив'язки до електрики (тобто олією можна завести хоч серед поля)
- бак і лопаті виготовлені з харчової неіржавкої сталі, а отже, слугуватимуть довше без сучка та задоринки
- містка ємність, куди за один захід влізе 1500 мл вершків
- вітчизняне виробництво
Виробник рекомендує заливати не повний бак, а лише 1.5 л. Такої кількості вистачить для комфортного й ефективного оливозбивання.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Маслоробка |
Привід | Ручний |
Стан | Новий |
Габаритні розміри | |
Ширина | 195 мм |
Довжина | 220 мм |
Висота | 220 мм |
Технічні характеристики олійниці | |
Місткість бака | 3 л |
Мінімальний обсяг заповнення вихідним продуктом | 1 л |
Максимальний об'єм заповнення вихідним продуктом | 1.5 л |