За часів сивої давнини чавунок був для будь-якої господині незамінним предметом кухонного начиння. І каші в ньому готувалися, і супи, і тушувалися страви різні. Хоч назва пішла й від слова «чуун», що натякає на матеріал, але виготовлялися судини з різних матеріалів.
Звісно, сучасний чавунний чавунок не один в один, як старенький, та й потреби на нього вже інші. До того ж комплектується він кришкою сковорідки, утворюючи в такий спосіб цілий комплекс для приготування найсмачніших обідів і вечер.
Чому варто вибрати саме його? Це очевидно!
Чавунок із кришкою-сковородкою — те, що точно варто додати до кожного кухонного арсеналу.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Чавун |
Антипригарне покриття | Немає |
Кришка | чавун |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Колір | Чорний |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Каструля |
Ручка | Чавун |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Зовнішнє покриття | без покриття |
Кількість предметів в наборі | 2 |
Діаметр каструлі | 20 см |
Тип плити | Електрична, Склокерамічна, Індукційна, Газова |
Мірна шкала | немає |