Чавунний посуд — це класика. Давні тільки, напевно, глиняні горщики. Але для приготування їжі саме каструля з чавуну підходить найкраще. І тепло тримає довше, і не пригорає, і для тушкування місткість просто номер один. Найсмачніший плов або навіть звичайна гречана каша в іншому посуді не вийде такою.
Історично чав використовуватися для створення каструль і іншої кухонної уварі ще приблизно двох з половиною тисяч років тому. І був популярним понад 2000 років тому. Та й зараз вона актуальна, оскільки підходить для всіх типів плит. Крім того, нагрівається вона сильніша, ніж, скажімо, алюмінієві варіанти, і водночас перегрітися не може в принципі.
Так що для приготування різноманітної їжі — те, що потрібно.
Комплектується також каструля з чавуну кришкою, щоб гарненько пропарити кашу або іншу страву.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Стан | Новий |
Тип | Каструля |
Матеріал | Чавун |
Колір | Чорний |
Кришка | чавун |
Ручка | Чавун |
Діаметр каструлі | 22 см |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Зовнішнє покриття | без покриття |
Кількість предметів в наборі | 2 |
Мірна шкала | Ні |
Антипригарне покриття | Немає |
Тип плити | Електрична, Склокерамічна, Індукційна, Газова |