Якщо Ви вирішили придбати ручну м'ясорубку, Ви зробили правильний вибір. Звісно, кожен наявний агрегат має право на існування, потрібно тільки визначиться, як довго він буде у використанні та скільки Ви зможете за нього заплакати.
Ручна м'ясорубка також має свої переваги в поєднанні з електроаналогами. По-перше, і це головна перевага — це ціна. Ручні м'ясорубки коштують набагато дешевше. По-друге, ручна м'ясорубка займає набагато менше місця навіть у зібраному вигляді, а якщо ще й розібрати, то в звичайному ящику ще й місце залишиться. По-третє, якщо Вам потрібно переробити зовсім небагато м'яса, користуватися електром'ясорубкою доцільно. Ну й крім того, домашня ручна м'ясорубка подрібнить будь-яке м'ясо, а ось для перероблення в електричних аналогах потрібно ретельно видалити навіть прожилки.
Тому ручна м'ясорубка з чавуну — вічна, не вбивається, недорога модель і Вам по кишені.
Виготовлено в Напівтаві.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Чавун |