Коли Ви будите стояти перед вибором механічного пресарка або соковарка, врахуйте такі чинники: вибираючи соковарку Ви залежитьте від наявності газу або електрики, використовуючи соковарку у Вас йде більше часу на виготовлення соку, і найголовніше в соковарці втрачається більше вітамінів, ніж у разі отримання соку, використовуючи ручні механічні преси. Також у разі соковаріння в процесі утворюється багато пари, яка перетворюється на воду, а це вже не зовсім чистий сік у результаті. Вибравши механічний прес Полтавського виробника, Ви отримаєте практичний, потужний, довговічний механізм.
Для отримання соку Вам потрібно промити плоди, видалити всі пошкоджені пліснявою, гнилю зони, закласти в прес, повільно повертайте гвинт по осі, отримуєте сік, що стікає по стінках у лоток для соку, а звідти в приготовану ємність. Для більшого відсотка виходу соку використовувати краще фрукти твердих сортів, бажано осінніх. Вони віддаватимуть більше рідини та не перетворяться на пюреподібну масу.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Прес для віджиму соку |
Тип приводу | Ручний привід |