2 185 ₴
На відміну від звичайної великої каструлі, яка вже багато років всюди використовується для стерилізації банок в автоклаві наганяється температура понад 100 С. Завдяки герметично закритій кришці в автоклаві створюється високий тиск, за якого вода не кипить за досягнення температури 100 °C.
Вченими давно доведено, що за 110-120 С гинуть усі шкідливі мікроорганізми, що містяться в харчових продуктах. Застосування автоклава гарантує якіснішу та швидшу стерилізацію продуктів.
Треба зазначити, що для приготування овочевих консервів за допомогою побутового автоклава необхідно стерилізувати продукти не більш ніж 10 хвилин.
Багато купують автоклав для консервування риби та м'яса. І це виправдано, адже рибні або м'ясні тушкування, приготовані в автоклаві, мають дуже приємний смак і аромат. А якісна стерилізація істотно продовжує термін зберігання.
Місткість пропонованого автоклава — 10 л. банок (або 21 шт. по 0,5 л).
Робочий тиск — 4 атм.
Робоча температура — 110-120 град.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Джерело нагріву | Зовнішній |
Тип | Автоклав |
Максимальна робоча температура | 120 град. |
Матеріал | Вуглецева сталь |
Максимальний робочий тиск | 4 МПа |
Габаритні розміри | |
Висота | 525 мм |
Діаметр | 293 мм |
Вага | 24 кг |
Місткість (кількість банок) | |
Банку 0.5 л. | 21 шт. |
Банку 1 л. | 10 шт. |