Після збирання врожаю фруктів багато хто стикається з проблемою: фрукти без ушкоджень складені для зберігання, а ще залишилися фрукти, які впали, зламана повністю плодоножинка, є вм'ятини, вони, звісно, довго зберігатимуться не будуть. Куди їх девати? Чудовий спосіб не втратити жодної ягідки жодного яблучка або груші переробити їх за допомогою соковичавниці.
Якісно впоратися з цим завданням допоможе соковичавниця Журовінка білоруського виробника. За годину безперервної роботи (зазначайте саме безперервної, на відміну від багатьох аналогів) Ви перепрацюєте мішок яблук і отримаєте водночас від 3 до 5 банок соку (об'ємом 3 літри). Щоб чистота соку становила 90%, використовуйте для віджимання осінні сорти фруктів, які твердіші та мають більше соку, на відміну від м'яких літніх сортів, які дають більше пюре.
Відео роботи соковичавниці:
| Основні | |
|---|---|
| Споживана потужність | 120 Вт |
| Резервуар для соку | зовнішній |
| Матеріал корпусу | Пластик |
| Країна виробник | Білорусь |
| Призначення | Побутове |