Хоча нормальна консистенція меду — рідка, але кристалізація меду це також процес природний. Довше зберігатися — більше кристалізується. Також високий вміст глюкози впливає на цей процес.
Декристалізація меду відбувається з використанням спеціальних приладів — декристалізаторів. Вони можуть повернути мед назад у рідкий стан. Звісно, нічого вкрай незвичайного хімічного декристалізатори меду не роблять. Вони просто нагрівають його. Але знову-таки тут є свої особливості. Наприклад, вище +40 за Цельсієм нагрівати категорично забороняється, оскільки в такому разі в меді починає з'являтися канцерогенна речовина під назвою оксидилфурфурол, яка в солідній консистенції небезпечно для нервової системи та може сприяти появі раку.
Декристалізатори меду, пропоновані в нас у магазині, допоможуть зробити все в найкращому вигляді без негативних наслідків. У разі споживання якихось 55 Вт на годину ви отримаєте чудовий засіб, щоб повернути мед у найкраще з його станів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |